Франк Уорън: На Джошуа му наритаха задника, бих отказал реванш с Руиз

Франк Уорън, промоутър на Тайсън Фюри, е изненадан, че Антъни Джошуа ще проведе незабавен реванш с Анди Руиз.

В началото на този месец Джошуа бе повален четири пъти в нокдаун и спрян в седмия рунд от Руиз в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ.

„Джошуа загуби, наритаха му задника. Дали трябва веднага да проведе реванш? Може би трябва да изчака известно време, за да се възстанови и да вземе някои важни решения за екипа си,“каза Уорън пред Metro.co.uk. „Сериозно бих се замислил дали да не откажа реванша, защото не знам дали Джошуа ще е готов псхически за такъв двубой. Сериозно бих обмислил смяна на треньора и голяма част от екипа му.

Ако не печелите, трябва да погледнете екипа си и да го помолите да оправдае доверието ви.

Бих искал боксьорът ми да е ядосан от загубата. Джошуа ми се стори сякаш е вдигал прекалено много тежести. Гардът му беше прекалено нисък. Казвал съм много пъти, че знаем неговите слабости. Непрекъснато гледаме битките му. Силните му страни са очевидни и трябва да търсите слабостите му. Джошуа е твърде уязвим за удари. Не мисля, че Роб Маккракен го е научил да се защитава.

Джошуа се сближи с британската публика. Очевидно е, че той внималтено обмисля всички си ходове, но имаше няколко шанса в този спорт. Съдийството беше благосклонно към него на Олимпийските игри в Лондон, а след това той се би с Чарлз Мартин, най-лошия шампион в тежка категория по мое мнение, за световната титла и Джошуа получи тази възможност, само защото Фюри оваканти титлата.

Тази седмица бях попитан дали битката между Фюри и Джошуа пропадна? Мисля, че всичко зависи от реванша с Анди Руиз младши. Руиз зае мястото на Джошуа на масата в тежка категория. Без значение какво казва някой за стойността на Антъни Джошуа, аз вече не знам той какво ще донесе на масата.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *