Франк Уорън: Джошуа ще се боксира на задния си крак срещу Пулев, както направи срещу Руиз

Британският промоутър Франк Уорън очаква Антъни Джошуа да се бие с Кубрат Пулев по същия начин по-който се би с Анди Руиз младши преди година.

Джошуа ще защитава световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория срещу Пулев тази вечер в Лондон, Англия.

„Антъни Джошуa показва уязвимост, което направи битките му още по-интересни. Сега още повече хора ще гледат, за да видят дали ще му бъдат тествани мустаците, както направи Анди Руиз младши миналата година. Но вярвам, че ще видим повторение на представянето му срещу Руиз младши в реванша. И го казвам като голям фен на Джошуа, без значение какво е предубеждението в това. Той е британец, така че, разбира се, искам да успее – само че не срещу Тайсън Фюри,“ каза Уорън.

„След като беше повален толкова много пъти от мексикано-американеца в първата битка, Джошуа застана на задния си крак в Саудитска Арабия и се боксира по пътя си към лесна победа по точки. Мисля, че тази вечер ще видим подобно представяне като това срещу Кубрат Пулев. Защо? Защото просто има твърде много за губене, ако претърпи второ изненадващо поражение в кариерата си. Това е така, защото следващата година го очаква огромен сблъсък с Фюри. Битка в тежка категория, която трябва да се проведе. Но преди всичко, не можем да изключим Пулев да сложи прът в колелото. Той е на 39, не е на върха на играта си, но ще мисли как да приземи тежките си бомби. Той е в световната ранглиста, бог знае откога. Това е неговият шанс, така че той ще се опита да го оползотвори.“1 Коментар

  1. Пламен декември 12, 2020 2:54 am  Отговор

    Аз очаквам битката да се проведе в центъра на ринга, Джошуа ще боксира и ще се взривява с комбинации, които е оттренирал за и контри. Хубаво е, че не умее да финтира, но използва разнообразни удари и дълги комбинации, с които може да нарани Кубрат..
    Въпрос на шанс е мача. Кубрат има възможност да поднесе изненада

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *