Франк Уорън: Антъни Джошуа трябва да позволи на Александър Усик да се бие с Тайсън Фюри

Франк Уорън, копромоутър на Тайсън Фюри, смята, че екипа на Антъни Джошуа трябва да позволи на Александър Усик да се срещне с Фюри в обединителен двубой в тежка категория.

„Е, мисля, че това наистина е нещо, за което другата страна трябва да помисли. Те трябва да помислят за това. Ако Джошуа отстъпи, теоретично, ако това се случи, тогава може би победителят – който вярвам, че ще бъде Тайсън – тогава той ще се бие с Джошуа. Не знам, би могло да стане.

Единственото нещо, което WBC каза, е, че ако можем дa организираме обединителен двубой, е да го направим. Единственото, което пречи това да стане, е фактът, че в договора си Антъни Джошуа и Александър Усик имат клауза за реванш и единственият, който може да спре реванша, е Джошуа.

Ако той приеме реванша с Усик, приеме го. Ако бях на мястото на Антъни Джошуа, честно казано, независимо от това, което бихме искали, бих помислил два пъти за това дали да приема този мач. Бих се опитал да проведа още няколко мача, или поне да проведа още един мач, преди да се изправя срещу Александър Усик, защото това е труден мач за него. Труден, труден мач.

Усик ще бъде подтикнат от последния рунд и смятам, че ще си помисли: ‘Знаеш ли какво, ако наистина го бях натиснал, можех да го нокаутирам.’ Той едва не го нокаутира в последния рунд, екипа на Антъни Джошуа беше на път да хвърли кърпата.

Така че Фюри-Усик може да се случи, но е тяхна работа да се разберат. Ние ще се съсредоточим върху това къде се намираме в момента. Сега Тайсън е най-впечатляващия боксьор в тежка категория, както е и най-впечатляващия боксьор в тежка категория на своето поколение,“ каза Уорън.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *