Филип Хръгович нокаутира Ерик Молина в третия рунд

Преди малко на Diriyah Arena в Дирия, Саудитска Арабия Филип Хръгович постигна поредната си победа след като нокаутира бившият претендент за световната титла в тежка категория Ерик Молина в третия рунд.

Хръгович тръгна напред от самото начало на двубоя, докато Молина предпочете да обикаля около ринга, да се обляга върху въжетата, да влиза с глава, да се оплаква на рефера за непозволени удари, да държи Хръгович в клинч и да не го пуска дори след намесата на рефера. Молина се озова на платнището след удар на Хръгович, но се оплака от удар отзад в главата. В резултат на което реферът реши да не отброи нокдаун.

В началото на втория рунд Молина отново се озова на платнището, но реферът отново не отброи нокдаун. Хръгович смело тръгна в атака, но в същото време успя да отнесе няколко удара. Въпреки това в края на рунда хърватинът отново повали Молина с удар в тялото. Молина дори изплю гумата от устата си, за да спечели време.

В третия рунд Молина получи мощен удар, след което той се срина върху платнището и не успя да се изправи преди края на отброяването. В същото време Молина отново се оплака от непозволен удар, но реферът не му обърна внимание и прекрати двубоя.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *