Феликс Щурм – ще направя всичко възможно, за да победя Щиглиц

На 8 Ноември в Порше- Арена, Щутгарт ще се срещнат двама от най- успешните Германски боксьори при професионалистите – Феликс Щурм ( четири пъти световен шампион в Средна категория ) и Робърт Щиглиц ( двукратен първенец в Супер средна ) . Това е срещата, която цяла Германия чака.

Желко Кажика, изпълнителен директор на PRO 7 каза: “ Направихме всичко възможно, за да направим тази среща. На ринга един срещу друг ще се изправят двама от най- обичаните и успешни боксьори на Германия. Четирикратния световен шампион Щурм срещу двукратния първенец Щиглиц, това е двубой, който всички боксови фенове искат да видят. Това ще бъде велика вечер между двама големи шампиони.“

Феликс Щурм: “ Робърт Щиглиц е много силен боксьор. Той доказа това в срещите си срещу Артур Абрахам. И двамата имаме голям опит. И двамата сме били световни шампиони. Това е среща , която всички фенове искат да видят. Уважам много Роберт, но той ще загуби. Този двубой означава много и за двамата, но аз ще направя всичко възможно, за да си тръгна накрая като победител.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *