Фабио Уардли очаква да се представи добре и да нокаутира Ричард Ларти

Фабио Уардли очаква тежка битка срещу Ричард Ларти, когато двамата се изправят в подгряващата карта на Бен срещу Формела.

Срещата ще се проведе след няколко часа и ще може да се гледа на живо в сайта.

„Всъщност не бях длъжен да предприемам подобна стъпка,“ каза Уардли. „Можех да избера по- лесен съперник. Този е ходът, които исках да предприема. Искам да се тествам, да видя докъде мога да стигна и какво мога да постигна в този спорт. Ларти винаги излиза на ринга, за да се бие, така че ще направим добър двубой.

Той е издръжлив и понякога е свиреп. Винаги е там, за да се бие и да те нокаутира. Той излиза, за да ти откъсне главата. Той нанася тежки крошета и десни прави. Ако не ги избегнете, ще се стоварят върху нас.

Това очакваме от него, някой, който да излезе и да не се уплаши от нищо. Знаем, че той може да носи на удар, така че когато му нанеса онези тежки удари, знам, че той ще продължи да ме атакува. Ще бъде добър тест, за да видя как ще се справя с това на ринга.

Искам да се боксирам повече рундове, да участвам в по-големи битки и да се срещам с по-големи имена. Искам да се развивам. Винаги съм на ринга, за да нокаутирам опонента си. Никога не искам да оставям решението на съдиите. Това ще се опитам да направя срещу Ларти. Ще се радвам, ако се представя добре и го нокаутирам.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *