Уайлдър предупреди Джошуа и Фюри: Аз съм кралят в тежка категория в Щатите


Дионтей Уайлдър предупреди Антъни Джошуа и Тайсън Фюри, че той е краля на бокса в тежка категория в Америка и те ще трябва да го победят, за да му отнемат трона. Той също така ги посъветва как могат да постигнат успех в Щатите.

Британските боксьори Джошуа и Фюри планират да се превърнат в суперзвезди отвъд окена това лято.

Но Уайлдър ги предупреди, че няма да успеят лесно в „Страната на неограничените възможности“, защото боксът е засенчен от обичайните спортове като американски футбол, баскетбол и бейзбол.

„Америка отдавна искаше да има крал в тежка категория, когото да следи и подкрепя,“ каза Бронзовият бомбардировач.“ Карам Щатите да се гордеят и радват, че имат шампион и суперзвезда в кралската категория, и когото могат да наричат „най- лошият човек на планетата.

След последните няколко битки, получих вниманието на целият свят, както и исках. Това е само началото за Дионтей Уайлдър, нещата, които още мога да направя, са невероятни.

Тези момчета (Джошуа и Фюри) имат шанс да станат звезди в Щатите. Ако проведат подходящите битки, тогава американските фенове ще ги заобичат.

Но те трябва да разберат, когато дойда в Щатите, че нашето разбиране и възгледи са напълно различни.

Ние обичаме да бъдем самонадеяни, обичаме да говорим за старата школа, обичаме да виждаме агресия, боксьорите да се бият с най-добрите. Феновете не обичат да виждат как някой избягва битка.

Когато тези момчета дойдат в Америка, те трябва да осъзнаят, че аз съм кралят тук, без значение какво казват хората.

Тук имам огромно влияние. Всички гледат битките ми, защото съм чудовище в тежка категория. Не могат да не ме гледат.

Пожелавам успех на Джошуа и Фюри, но искам да видя най-добрите битки.“

Антъни Джошуа ще защитава световните си титли на WBA WBO IBF IBO в тежка категория срещу Джарел Милър на 1 юни в Ню Йорк. Тайсън Фюри ще се бие с Том Шварц на 18 юни в Лас Вегас. Дионтей Уайлдър ще защитава титлата си на WBC срещу Доминик Бризил на 18 април в Бруклин.
2 коментара

  1. Иво април 6, 2019 6:02 pm  Отговор

    Брътвежите на един луд

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *