Треньорът на Руиз: Анди не беше готов за успеха, славата и парите

Мани Роблес, треньор на Анди Руиз младши, заяви, че той не е бил готов за успеха, славата и парите, които получи след като завоюва световните титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория в началото на юни миналата годината, когато нокаутира Антъни Джошуа.

През декември Джошуа постигна убедителна победа над Руиз в реванш.

След поражението Руиз призна, че няколко месеца не е тренирал, а само е купонясвал.

„Анди не успя да понесе славата и парите. Той трябва да знае как да се справи с успеха. Може би след това поражение той се е смирил. Остани смирен или бъди усмирен. Първите три месеца след като победи Джошуа на 1 юни, почти не общувахме с него. Бях в залата, но той си стоеше у дома, където правеше нещо. Не успях да го видя и да разговарям с него.

Разочарован съм от всичко, което доведе до резултата [в реванша]. От подготовката. Битките се печелят във заалата а, когато не се биете на 100 процента, това е, което получавате. Анди прекара малко време в залата, твърде много се разсейваше и не беше съсредоточен така, както очаквах да е. Така че това е резултатът, който ще получите. Той не беше подготвен за такъв успех, слава и пари. Той не успя да го понесе.“
1 Коментар

  1. иван р, януари 15, 2020 8:42 pm  Отговор

    саита е добър но какво се случва последно време нещо се бавят новините , НЕ БЕШЕ ТАКА ПРЕДИ

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *