Треньорът на Калъм Смит приветства идеята за битка с Канело Алварес

Джо Галахър, треньор на „супер“ шампиона на WBA в суперсредния категория Калъм Смит, е останал много изненадан, когато неговият боксьор бе споменат като евентуален съперник на шампиона на WBC, WBA, IBF в средна категория Канело Алварес.

Миналата събота Канело победи с единодушно решение Даниъл Джейкъбс и обедини три титли в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

В предишната си битка, Канело премина в суперсредна категория и завоюва „редовната“ титла на WBA след като нокаутира Роки Филдинг.

„Беше интересно, че споменаха името на Калъм Смит. Изненадах се, че те заговориха за такъв двубой.

Знам, че те искат да създадат история, а Канело опипа почвата в категория до 76, 2 килограма преди, когато се би с Роки Фийлдинг. Сигурно обмислят отново да качат дивизията, но това е музика за ушите ни. Ще приветстваме Канело Алварес в суперсредна категория в битка срещу Калъм Смит. Те казват, че са готови да дойдат в Обединеното кралство, знам, че говорят за Уембли, но бих искал да видя битка с Калъм на Анфийлд.

Анфийлд би се пръскал по шевоветв, Ще приветстваме Канело Алварес, ако той пожелае да дойде в Обединеното кралство и да се бие. Да, Калъм Смит е човекът, който ще го посрещне. Можете ли да си представите как Калъм върви към ринга под възгласите на „Ти никога няма да ходиш сам“ в битката срещу Канело Алварес. Атмосферата би била изключителна, но за да стигнем дотам трябва да извървим дълъг път. ”
2 коментара

  1. ludmil май 7, 2019 12:42 am  Отговор

    Честно казано останах изключително впечатлен от начинът по- който Смит победи Груувс. Винаги съм смятал Груувс за най-добрия в суперсредна категория след оттеглянето на Фроч. Но загубите от Фроч и случилото се с Едуард му повлияха, но определено Смит се справи отлично с Груувс. Честно мисля, че Смит ще спре Канело..

  2. Иво май 7, 2019 12:45 am  Отговор

    Е тука вече не знам какви рехидратиращи клаузи ще има:) може да му сложат и трети кантар в нощта на боя:)

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *