Тони Фъргюсън наруши мълчанието си
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън преживява труден момент.Боецът страда от сериозно психично заболяване от няколко години и често не обмисля действията си, което накара съпругата му Кристина сериозно да започне да се притеснява за живота и здравето на техното дете.

В резултат на което Кристина Фъргюсън поиска от съда временно да забрани на съпруга й да се доближава до нея и детето им, докато Тони не премине медицински преглед и не получи подходящото лечение. Вчера „Торбалан“ най-накрая наруши мълчанието си и направи изявление, в което благодари на всички за помощта и подкрепата.

„Благодаря на всички за сериозната подкрепа! Аз съм в отлично настроение, UFC и мениджърите ми помагат да получа необходимата помощ.

Получавам всичките ви съобщения, продължавайте да ми пишете!!! Благодаря за любезните думи, моето семейство и екипът ми го оценяват,“ написа Фъргюсън в инстрагам.

35-годишният Тони Фъргюсън бе за последно в октагон на 6 октомври миналата година на турнира UFC 229 в Лас Вегас, Невада, където победи бившия шампион на UFC в лека категория Антъни Петис.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *