Тони Фъргюсън иска двубой с „Тирамисуто“ след днешната си победа над „Каубоя“

След противоречивата си победа над Доналд „Каубоя“ Сероне на днешния турнир UFC 238 Тони „Торбалан“ Фъргюсън предизвика шампиона на UFC Хабиб Нурмагомедов с когото имат недовършена работа.

След края на турнира Фъргюсън за пореден път призова да бъде организиран негов двубой с човекът, когото нарича „Тирамису“. Той и Нурмагомедов трябваше да се бият на четири пъти, но всеки път битката по- една или друга причина беше отлагана.

Президентът на UFC Дейна Уайт обаче даде да се разбере, че промоушъна по- скоро ще организиран реванш на „Торбалан“ със Сероне, отколкото двубой с Нурмагомедов.

Хабиб ще защитава титлата си срещу Дъстин Порие на 7 септември на турнира UFC 242.

„Имам 12-ет поредни победи, човече.“- каза Тони Фъргюсън.“Аз би трябвало да командвам парада. При цялото ми уважение към UFC и Дейна Уайт, мисля, че те ще се нуждаят от преоценка, ако следващата ми битка не е за шампионската титла.

Нелепо е, но не знам какво още трябва да направя в тази категория, за да получа шампионски двубой. UFC е турнир в който всеки се бие с всеки, но аз се уморих от това. Аз съм шибаният шампион. Не трябва да продължавам да го правя. Вие знаете за какво говоря. Аз искам да се бия, знаете, че тренирам, израствам и…майната му, човече. Ако Дъстин Порие не го направи, аз ще го направя. „Тирамисуто“ се нуждае от здрав пердах. Той задължително ще отнесе удари от мен в шкембето.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *