Тони Йока и Александър Димитренко минаха през кантара

Олимпийският шампион от Рио Де Жанейро през 2016 година в супертежка категория Тони Йока ще направи своето завръщане на ринга утре в Azur Arena в Антибе, Франция. Негов съперник ще бъде Александър Димитренко.

Този следобед двамата минаха през задължителния кантар. Йока тежеше 108,8 кг, докато Димитренко се оказа 119,0 кг.

27 годишният французин не се е боксирал повече от година след като беше наказан от Френската Боксова Асоциация заради умишленото избягване на допинг-контрол.

36-годишният германец от руски произход Димитренко през последните години редува впечатляващи победи в Европа с бледи изяви отвъд океана. В последните си шест битки, Димитренко беше нокаутиран в три от тях – от Джоузеф Паркър в Нова Зеландия и в Съединените щати от Брайънт Дженигс и световният шампион Анди Руиз младши.
4 коментара

 1. Митко юли 12, 2019 11:58 pm  Отговор

  Йока ще го нокаутира

 2. Иво юли 13, 2019 12:04 am  Отговор

  Дано Димитренко удари кьоравото, че Йока ми е противен, но едва ли зобчо ще го преспи до 6 рунд.

 3. Митко юли 13, 2019 12:08 am  Отговор

  Мен пък ми харесва и прогресира постоянно за разлика от онова дърво Джойс това ще е нещо като техен реванш не се различават много със Димитренко хаха

 4. Иво юли 13, 2019 12:14 am  Отговор

  Не може да ми е симпатичен с две загуби злато от ОИ му дадоха защото зазначиха на някакакъв важен пост в АИБА французин, но и доказан зобаджиия… Джошуа поне не са го хваща ли още иначе златото им еднакво.
  Трябва един реванш Джоис Йока и Левит Тишченко абе и още няколко от Рио

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *