Тони Белю: Усик може да победи Уайлдър, но не Фюри и Джошуа

Тони Белю смята, че Олександър Усик би могъл да победи всеки боксьор в тежка категория, включително и световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър.

Но според него Усик няма да може да се справи с шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошпуа и Тайсън Фюри.

„Олександър Усик представлява голяма опасност за всеки. Той е много, много добър боксьор. Просто мисля, че единствените неща, което му липсват са ръст и физика. Той вероятно ще надиграва всички тези момчета пет, шест рунда – подобно на начинът по- който го побеждавах, докато не се изморих – и тогава онова, което ще му се случи, е, че ще започнат да го удрят,“ каза Белю.

„Мисля, че той ще победи всички. Струва ми се, че само двама боксьори, ще се окажат прекалено голям залък за неговата уста – Тайсън Фюри и Антъни Джошуа – в зависимост от това кой Джошуа излезе на ринга. Джошуа, който се появи в събота вечер, мисля, че е идеалният модел за битка с Усик.

Просто не смятам, че той е достатъчно голям за Фюри и Джошуа. Всъщност мисля, че той ще победи Дионтей Уайлдър, няма да лъжа. Мисля, че технически той би направил Дионтей Уаалдър да изглежда напълно нелепо. И Уайлдър знае това, затова няма да се бие с него. Стиловете правят битките.“5 коментара

 1. Пламен декември 10, 2019 8:50 pm  Отговор

  Според мен Усик има шансове срещу всеки от тях. И най-добри срещу Джошуа

 2. Хаха декември 10, 2019 9:08 pm  Отговор

  Напротив може да бие мелницата,но в никакъв случай не може да се справи с Джошуа и Фюри просто както каза той те са прекалено голям залък за устата му! Колкото и да се хвали,че иска да се бие с тях просто няма физиката и стила на другите..

  • Цветан декември 10, 2019 10:32 pm  Отговор

   То и кюфтето нямаше да бие Джошуа.

 3. Митко декември 11, 2019 12:26 pm  Отговор

  Белю много ясно, че ще подкрепи сънародниците си. Подкрепям мнението на Пламен и тримата може да надиграе, но най големи шансове има над щангиста. Уайлдър може да няма нужната техника, но със един удар решава мачове. 12 рунда е трудно да избегнеш тежък удар.

 4. ivan декември 11, 2019 2:17 pm  Отговор

  ТАКАЕ ТОЧНО ПЪК СРЕЩУ УСИК НОМЕРА СТОЧКУВАНЕТО НЯМА ДА МИНЕ ,УСИК Е ЕДИН ОТ НАИ ДОБРИТЕ В ТОЧКУВАНЕТО ,ЩАНГИСТА МАЖЕ САМОС НОКАУТ ДА ВЗЕМЕ ТОЗИ МАЧ ПО ТОЧКИ АБСУРТ

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *