Тим Брадлли: Ако Гарсия победи Спенс, той ще се превърне в най-добрия боксьор, без значение от тегловата категория

Бившият световен шампион в две теглови категории Тимъти Брадли знае какво е да остъпвате физически на съперника си. Той оценява смелостта на Майки Гарсия, който ще се изкачи две теглови категории, за да се изправи срещу световния шампион на IBF в полусредна категрояи Ерол Спенс младши. Брадли уважава усърдието на Гарсия, но е склонен да вярва, че именно Спенс ще си тръгна като победител в техната битка тази събота.

„Ерол Спенс има много добре развити основни боксови умения. Той има добър джеб, с който може да доминира по време на цялата битка. Той пренася тежестта си на предния си крак. Той може и се възползва от шансовете, когато може да удари, защото е много силен и развит, като танк, но не е толкова трудно да бъде ударен, защото непрекъснато се опитва да атакува противника си. Контраудряч може успешно да му противодейства поради факта, че той върви напред. Той се влага във всеки удар, като оставя главата си на линията на атаката. В битките срещу Кел Брук и Ламонт Питърсън имаше моменти, когато Ерол стоеше и пропускаше тежки удари. Въпреки факта, че държи ръцете си високо, можете да пробиете гарда му.

Майки има страхотен боксов интелект. За дребен боксьор, той се чувства добре с гръб на въжетата, и е в състояние да отблъсне боксьорите, които са свикнали да натискат съперниците си. Повярвайте ми, виждал съм го да го прави. Свалям шапка на Майки, той преследва величие. Не мисля, че той ще успее да победи, защото Ерол ще го преследва 12 рунда. Ако Майки победи, тогава според мен той ще се превърне в най- добрия боксьор, без значение от тегловата категория,“ каза Брадли.
2 коментара

  1. ludmil март 14, 2019 10:18 pm  Отговор

    Гарсия няма IQ, Спенс с нокаут

  2. Иво март 14, 2019 11:09 pm  Отговор

    Залога за p4p е много противоречив Майки бие става 1, Спас бие става 7 😀
    Единствения шанс Майки да бие е Спенс да е бил всеки вечер с Бронър по дискотеките…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *