Терънс Крауфорд спря Амир Кан в шестия рунд
Тази сутрин в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, САЩ световният шампион на WBO в полусредна категория (до 66,7 кг) Терънс Крауфорд (35-0, 26 KO) направи поредна успешна защита на титлата си след като очаквано победи Амир Кан (33-5, 20 KO) с технически нокаут в шестия рунд.Кан започна добре срещата, но в един момент Крауфорд го намери с точен десен овърхенд и го повали в нокдаун. Шампиона се нахвърли върху съперника си и се опита да го довърши ощв в първия рунд. Той успя да разклати Кан, който обаче оцеля.

Във втория рунд Кан бе по- внимателен и се боксираше от средна дистанция, докато Крауфорд работеше с джеба си и умело се защитаваше.

Крауфор действаше много уверено.

Кан се опитваше да хване шампиона на контраатаки, но не успя да постигне нищо.

Боксьорите започнаха 4- тия рунд спокойно. Но все пак Крауфорд успя да нарани Кан. В един момент Кан започна да влиза в размяна на удари, но пропусна доста удари. Въпреки това, Кан вкара здрав десен в главата на Крауфорд преди края на гонга.

В средата на 5-ия рунд Крауфорд намери Кан с комбинация от ляво кроше и ъперкът. Кан издържа и отвърна доста добре с ляво кроше. Двамата отново си размениха удари.

В 6- тия рунд Крауфорд пласира свиреп непозволен удар под кръста на Кан. Рефера спря мача и даде възможност на Кан да се възстанови. Британеца обаче въобще не се възползва от предоставените му по- правилник пет минути, а отиде в ъгъла си и започна да комуникира с треньора си Върджил Хънтър. Изведнъж на ринга се появи лекаря на срещата, който преди това беше чул Кан да се оплаква нещо на наставника си, и каза на рефера, че Кан „не може да продължи“ срещата.

1 Коментар

  1. Иво април 21, 2019 3:54 pm  Отговор

    Всички очакваха Крауфорд да го нокаутира но не и с удар в кайсийките:)
    Сега кво най-добрият възможен съперник за Крауфорд е Брук…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *