Тервел Пулев победи Мич Уилямс
Тервел Пулев победи Мич Уилямс с единодушно решение тази сутрин в „The Hangar“ в Коста Меса, Калифорния, САЩ.Пулев постигна поредна победа, но той изпита сериозни проблеми срещу Мич Уилямс.

Пулев премина през много трудности в срещата, тъй като получи и наказателна точка. В първите три рунда играта беше равностойна с леко предимство на българина. В четвъртата част рефера наказа Пулев, заради непозволен удар при спряна игра. Това се случи в момент, когато американският боксьор също отправяше подобни удари, но наказателна точка имаше само за Пулев.

В крайна сметка Тервел Пулев победи с резултат 59:54, 57:56 и 58:55.

4 коментара

 1. Гошо март 24, 2019 1:44 pm  Отговор

  Тервел и той използва малко мръснишки номера. И защо постоянно се обръща към рефера. Има хора за това които гледат и оценяват. Обаче и той започна да получава бушониране като брат си и Багата, само да стига и до тяхното кръводаряване. Много добър кътмен имат.

 2. Иво март 24, 2019 2:07 pm  Отговор

  Тервел не може да се приспособи още към профил бокса и правилата в него затова беше неадекватен на моменти.

 3. Митко март 24, 2019 2:37 pm  Отговор

  Със подути скули и цепнати вежди ще ги посрещнем на летището, а се биха срещу посредствени боксьори.

  • Гришата март 24, 2019 9:18 pm  Отговор

   Митак, Дину не е толкова посредствен боксьор, поне не колкото болшинството от предишните противници на Пулев. Беше доста бърз, на моменти и по-бърз от Кубрат, но се пречупи. Жалко, че нашият разчита и на непозволени, уж случайни удари…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *