Теди Атлас: В момента Тайсън Фюри ще унищожи Антъни Джошуа

Теди Атлас очаква световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри да се справи с шампиона на WBA (супер), WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Очаква се двамата да проведат обединителен двубой следващата година.

„Смятам, че в момента Фюри ще унищожи Джошуа. Добре, на много хора няма да им хареса да го чуят, разбирам. Джошуа все още не е тук и вярвам, че Фюри ще усети това и ще го притисне, създавайки моменти, когато Джошуа отново ще изглежда крехък. Дори в мача с Пулев, Джошуа го сграбчваше, не беше уверен, а напрегнат, заставайки пред него. Тези моменти ще бъдат изпитание за него. Не знам дали Джошуа е готов за тях. Предполагам, че не. Може би той се нуждае от още един двубой. Но в момента Фюри го превъзхожда.

Фюри ми показа, че се е усъвършенствал. Във втората срещата с Руиз Джошуа се опита да се прави на Мохамед Али и да се движи по ринга, но изглеждаше много крехък дори в онези моменти, когато 128-килограмовият Руиз просто заплашваше да направи нещо,“ каза Атлас.
2 коментара

  1. Гошо декември 25, 2020 7:30 pm  Отговор

    Преди не го вярвах, но сега ако Фюри е във форма, физическа и психическа ще нокаутира Джошуа. След това като падне още 2-3 пъти и звездата ще изгори.

  2. Марин декември 25, 2020 11:27 pm  Отговор

    Джошуа може да бъде лесно ударен от боксьори със подобни габарити на неговите, а Фюри във случая даже го превъзхожда. Джеба и ъперкътите на Джошуа просто няма как да вървят срещу камила като Фюри. Фюри също така психически също го превъзхожда и не виждам как Джошуа може да направи нещо освен ако не тръгне напред и да скъсява дистанцията от там някой ъперкът да набие иначе така със дебнене и подскачане няма шанс

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *