Тайсън Фюри: Тъкмо започвам, ще изпращам съперниците си да спят

Тайсън Фюри не е останал напълно доволен, въпреки че стана първият боксьор, победил Дионтейл Уайлдър и спечелил единствената титла в тежка категория, която не беше притежавал.

Бившият шампион на IBF / IBO / WBA / WBO би предпочел по-чист нокаут на Уайлдър, който остана изправен, когато приключи реваншът им и затова иска да поработи върху своята техника.

„Аз съм най-големият си критик,“ каза Фюри. „И въпреки фантастичното ми представяне и страхотната победа, знам, че мога много повече. Тъкмо започваме с Шугър Хил да налагаме този стил. Имахме седем седмици, за да усъвършенстваме в Кронк стил, който с години трябва да бъде усъвършенстван. Но аз се уча бързо. Искам да подновя тренировки веднага, за да поработя върху баланса ми и да отработя правите си удари и ще изпращам съперниците ми да спят наляво, надясно и в центъра.

Не забравяйте, че когато дойдох тук, казваха, че не мога да удрям. Дионтей Уайлдър каза, че ударите ми са слаби. Но, знаете ли, не е зле за стар, дебел човек, който не може да удря, а? Вършат работа, нали? “
6 коментара

 1. Митко февруари 28, 2020 2:53 pm  Отговор

  Лърча не може да удря и се мъчи да копира Клинча. Удара със който свали Уайлдър беше във ухото отиващ и към задната страна на главата. Там не се изисква сила. Слабо място е. Играе свински бокс със боричкания, клинчове и увисвания върху противника със цялото си тегло което е със цел да го изтощи, като се има предвид и разликата им от 20 кила го постигна. Уайлдър беше много изтощен. Не виждам със какво е впечетлил фенчетата му със тоя свински бокс. Мръсна игра на лърча. След знак стоп на рефера той си продължаваше боя във клинча. Не случайно му отнеха и точка. Уайлдър сигурно го боли кръста както Поветкин след мача му със Клинча. Там нещата бяха идентични. Това ако е бокс….

 2. ivan февруари 28, 2020 5:56 pm  Отговор

  митко пак ли ве махни си очилато и виж реалноста

 3. Ivo февруари 28, 2020 7:24 pm  Отговор

  Капитана на баскетболния отбор най после събра смелост да пише след побоя над „човека без крака“ ахахаха! Не се оправдавай бе, заври се в дупката, в която се беше скрил тези пет дни и не излизай със скапаните ти илюзии. Бай Онсе е пътник и беше унищожен! Иван ти каза точно махни си очила и виж реалноста!

  • Митко февруари 28, 2020 9:20 pm  Отговор

   Коментар съм писал още същия ден. Ти беше се скрил във мишата си дупка когато Валин отвори главата на лърча. Коментари винаги съм писал когато съм имал свободно време. Ти и Иванчо си бъркайте по дупките и не ме занимавайте.

   • Ivo февруари 28, 2020 11:26 pm  Отговор

    Баскетболиста беше пребит като куче, а само лаехте тук година и нещо какво щял да направи с Фюри! Циганския крал измете ринга с него, после крака нямал, не пуснал треньора в съблекалнята! Ама какво се учудвам, жалко подобие на боксьор и феновете му прилягате на умствено изостаналия бивш шампион, нокаутьор ахахаха дето дъщеря му удря по-силно от Фюри! Шшшшшшшт дума да не чувам повече! 🤣😉

 4. Ivo февруари 29, 2020 8:28 am  Отговор

  Уау нивото ти на изразяване е същото като бокса на човека без крака ахахахаха! Сигурен съм, че като него ще продължиш да го подържаш така високо 🤣🤣🤣! Плака ли много като го проснаха по гръб! Мичо не плачкай, свиквай!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *