Тайсън Фюри разкри, че е получил няколко предложения за да направи филм за живота си

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри е получил няколко предложения за да направи филм за живота си, в който да опише подробно неочакваното си завръщане в спорта, след като отсъстваше в продължение на няколко години.

Фюри постигна една от най- големите сензации в историята на бокса, когато през ноември 2015 г. пътува до Германия, където постигна победа с единодушно съдийско решение над Владимир Кличко и завоюва титлите на WBA (супер), IBF, WBO, IBO в тежка категория. По онова време Кличко нямаше загуба от десет години

След тази победа Фюри беше извън ринга повече от две години през които се бореше с депресия, надмормено тегло и със зависимостта си към наркотиците.

„В момента не съм водил сериозни дискусии за създаването на филм, защото планирам първо да завърша кариерата си, преди да заснема филм. Получихме няколко оферти от някои от най-големите телевизионни компании в света за правата за филм за Тайсън Фюри,“ каза британецът.

„Така че това е в процес на развитие, но в момента не съм готов да го направя, защото на този етап в кариерата си мисля за по-важни неща.

Като например да победя всички останали претенденти и шампиони.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *