Тайсън Фюри обсъди плановете си за 2019 г.
Тайсън Фюри ще проведе следващите си няколко битки в Щатите като част от сделката си с Top Rank и ESPN.Линейният шампион в тежка категория даде актуална информация за следващата си битка, която ще се проведе в Лас Вегас през юни.

„Наред е Лас Вегас, бейби. Искаме да дадем на феновете причина да пътуват това лято, затова ще се отправим към Вегас. Това е, което искаме. И в момента се подготвяме да го направим.

Всичко е наред. Нямам търпение да обявим датата и противника за следващия ми двубой. Искам да се върна на ринга възможно най-скоро. Готов съм за екшън!

На това ниво е трудно да се боксирате често. Искам да проведа поне три битки тази година, но колкото повече време минава – толкова по-малко вероятно ще успея да го направя. Така е, такъв е бокса на най-високо ниво и винаги е било така.

Предстоящите ми няколко мача ще се проведат в САЩ. Но най-верните ми фенове са във Великобритания, така че се надявам да се върна у дома след като проведа няколко битки.

Тренирам усилено и се подготвям физически. Аз съм добре, силен и здрав. Моето семействио също е добре и се раадваме на новороденото бебе.

Аз съм на турне от началото на февруари, но сега то приключва. Готов съм да започна подготовка. Ако тренировъчният лагер се проведе в Америка, скоро ще отида там,“ добави Фюри.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *