Тайсън Фюри обеща да сложи край на кариерата на Дионтей Уайлдър

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри отвърна на обвиненията, които му отправи Марселъс Уайлдър, брат на Дионтей Уайлдър.

„Заснех този кратък видеоклип, за да отговоря на лъжливите обвинения отправени ми от Дионтей Уайлдър и неговия екип. Току-що прочетох статия, в която се казва, че може би съм имал някакви тъпи предмети в ръкавиците си. Да, имах, 125 кг разрушители във всяка ръкавица,“ каза Фюри.

„Удар в слепоочието, ще свърши работа, но може би самият треньор на Дионтей Уайлдър Джей Дийс също участва в конспирацията, заедно с всички служители на Атлетическата комисия на щата Лас Вегас, които се намираха в съблекалнята ми. Дийс беше в съблекалнята, когато ми бинтоваха ръцете. Той проследи всичко и разгледа ръкавиците ми преди да ги надена – всички останали в съблекалнята направиха същото, те не са излизали, ние знаем това.

Всички обвинения за нечестна игра са нелепи. Следващия път ще сложа край на неговата боксова кариера и ще я прекратя, защото това ще бъде втората му поредна загуба с нокаут и чао, чао завинаги.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *