Тайсън Фюри: Мнозина вярват, че в момента съм най-добрият боксьор от моята ера
Тайсън Фюри вярва, че в момента има много хора, които го считат за най-добрия боксьор на своята епоха и за най- добрия боксьор в тежка категория.Фюри ще се върне на ринга следващата събота в MGM Grand в Лас Вегас. Той ще се изправи срещу Том Шварц.

Срещата ще бъде първия двубой за Фюри от неговата съвместна промоционална сделка с Top Rank и ESPN.

„Аз съм най-добрият боксьор от моята ера и ако не мога да победя Том Шварц, може би ще бъде по- добре да се пенсионирам“, каза Фюри.

„Има разлика между един боксьор, който се бие добре под напрежение, и боксьор, който излиза на ринга, не се чувства добре, но все пак достига до победата. Мога да имам лош ден, но пак ще победя. Това е разликата между мен и другите шампиони. Ако не мога да победя Том Шварц, тогава какъв е смисълът да продължавам да се боксирам? Трябва да се застрелян. Много хора казват, че може би имам съмнителна брадичка след двубоя ми с Дионтей Уайлдър. Не знаем какво ще се случи, докато не излезем на ринга. Настъпиха вълнуващи времена.

Смятам, че мнозина вярват, че в момента съм най-добрият боксьор от моята ера. Отидох в Германия и победих Владимир Кличко. Пристигнах в Америка и победих Дионтей Уайлдър. Списание списание „Ринг“ ме върна на първо място в ранглистата си, което ми принадлежи. Те никога не грешат. Уайлдър е втори. Руиз е три, а Джошуа в четвърти. Вярвам, че така е справедливо.

Доскоро състезанието беше между трима непобедени боксьори от тежка категория – в момента те останаха само двама. Вече победих боксьора, който е на второ място, така че докато не се появи някой, който да ме победи, дотогава ще съм счиъан за най-добрия.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *