Тайсън Фюри и Браун Строуман участваха в голямо меле на „Разбиване“

Инвазията на Тайсън Фюри във Световната Федерация по Кеч (WWE) продължава с пълна сила.

В края на миналата седмица Фюри се появи на телевизионното шоу на WWE „Разбиване“, където скандалният боксьор изгледа победите на Браун Строуман, „Миз“, „Тежките машини“ над „ЕжДжей“ Стайлс, Ранди Ортън, Долф Зиглър и Робърт Роудс.

По време на шоуто Фюри и Строуман си размениха реплики. В един момент Строуман хвърли Зиглър във Фюри, което накара британския боксьор да прескочи загражденията и да потърси саморазправа с кечиста, само бързата намеса на охраната предотврати физическа саморазправа.

В петък WWE обяви, че Фюри ще участва в „Първична сила“ в понеделник.

В края на вчерашното шоу Фюри излезе на ринга и поиска извинение от Строуман, което принуди кечиста също да излезе на ринга.

Двамата започнаха да си разменят няколко реплики, а след това застанаха лице в лице. Тогава Фюри бутна Строуман, който грабна Фюри и го натика в ъгъла, където двамата започнаха да се бият.

Няколко охранители се намесиха, за да ги разтърват – което в крайна сметка доведе до това, че Фюри и Строуман започнаха да бият охраната. Когато останаха сами отново започнаха да се налагат, което принуди няколко кечисти да се качат ринга, за да ги разтърват. Фюри и Строуман няколко пъти разбутаха кечистите и продължиха да се удрят. Те бяха разтървани няколко пъти.

Когато редът най-накрая беше възстановен, или поне така изглеждаше, Строуман се завтече на ринга, за да продължи битката с Фюри.

Телевизионното предаване приключи как Фюри и Строуман се бият на ринга, докато качистите продължават да правят всичко възможно, за да ги разтърват.

Според информацията, конфликтът между Фюри и Строуман ще бъде разрешен на голямо шоу на WWE на 31 октомври в Саудитска Арабия.

На Тайсън Фюри предстои реванш с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър през февруари. Уайлдър първо трябва да преодолее Луис Ортиз в реванш на 23 ноември в Лас Вегас, САЩ.
2 коментара

  1. Иво Николов октомври 9, 2019 10:01 am  Отговор

    Винс Макмеън не знам къде спи.Трябва да се събуди и да му предложи договор в WWE 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *