Тайсън Фюри: Импулсът е на моя страна, ще нокаутирам Джошуа за един, два рунда

Тайсън Фюри започна новата година, като отново подхвана съперничството си с Антъни Джошуа.

Очаква се двамата да проведат обединителен двубой за абсолютната титла в тежка категория до края на годината.

„Не мисля, че той е толкова добър, колкото хората го изкарват, или той си вярва, че е. Той има проблем с увереността. Той излиза от две много колебливи представяния. Боксът винаги се свежда до това кой се намира във форма и кой не е. В последните си два мача той не е във формата, в която съм аз.

Импулсът е на моя страна и просто вярвам, че ще го отнеса рано, много рано. Може би дори за един рунд, два рунда.

Той иска да ми отнесе главата? Хубава фраза. Не означава нищо. Не може да ме нарани. Хората казват много неща и не застават зад думите си, така че ще видим. Никога не съм го виждал да откъсва ничия глава от раменете през всичките си 22 битки. Вероятно лъже. Поредната му лъжа.

Тази битка се готви от дълго време. Избягват ме от дълго време и сега най-накрая трябва да се случи. Или трябва да избягат от битката и да го обявяват публично, или да приемат битката.

Така или иначе ситуацията е губеща за него,“ каза Фюри.
5 коментара

 1. ivan януари 5, 2021 2:56 pm  Отговор

  ТАЗИ БИТКА АЗ ЛИЧНО МЕ СЪМНЯВА ДА СТАНЕ И СЪМ КО КАЗВАЛ МНОГО ПЪТИ,

  • Иваил януари 5, 2021 3:57 pm  Отговор

   Толкова много пари има в нея, че просто няма как да не се организира. Тая пандемия я забавя все пак тия двамата абдали ще напълнят стадион в Великобритания а това са маса пари плюс. С тия ограничения сега просто не е изгодно да се провежда, по-добре да направят един разгряващ бой още де короната отихне… Фюри с Уайлдър, Джошуа с Усик ама там има риск да падне според мен…

   • Ivo януари 9, 2021 12:14 pm  Отговор

    Короната така или иначе лятото ще утихне, защото държат ли хората в топлото време, в къщи ще стане опасно за управляващите по цял свят (както беше миналата година). Така, че спокойно мача може да се организира май, юни и да се напълни стадион в емирствата например. Там и шейховете ще дадат петролни долари и всички ще са доволни. Реванша ще бъде по-спорен, защото ще се падне зимата и ще бъде по-трудно, ако се продължи с тази глупост. Иначе предпочитам да видя Усик с някой по-сериозен съперник, преди да се бие за титлата. Уайлдър е в дупка и не вярвам да се вдигне лесно като му гледам мисленето (чест, слава, гордост) все едно е ученик. Усик би го направил разноглед примерно.

 2. ludmil януари 9, 2021 12:36 pm  Отговор

  Аз лично смятам, че Джошуа и Фюри никога няма да се бият. Няма значение какво казват Джошуа, Хърн, Фюри или Уорън. Няма да се бият.

  • Иваил януари 9, 2021 3:23 pm  Отговор

   Това ще е по-голяма версия на Бруно Ленъкс Люис когато в UK бяха луднали, така че мисля че ще стане.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *