Тайсън Фюри: Имам повече фенове от Уайлдър в Щатите

Тайсън Фюри не изключва възможността от изненада в предстоящата битка между световният шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър и Луис Ортиз, която ще се проведе на 23 ноември в MGM Grand в Лас Вегас, Невада, САЩ.

Ако Уайлдър спечели, той ще бъде в състояние да проведе реванш с Фюри – който е насрочен за февруари 2020 г.

„Преди всичко Уайлдър трябва да приключи битката без контузия и да победи,“ каза Фюри пред PA Sport. „Мисля, че той трябва да вземе този двубой, но Луис Ортиз е опасен съперник и не бива да бъде подценяван или да се гледа зад гърба му. Той е един от най- опасните боксьори в света през първите четири или пет рунда. Той е 193-ов левичар, който може да удря силно.

Тайсън Фюри вярва, че последните му двубои в Лас Вегас, заедно с изявите му в WWE, са го превърнали в по-голяма звезда в Съединените щати от Дионтей Уайлдър, за когото „Циганският крал“ смята, че му липсва харизма.

„Вече имам повече американски фенове от Дионтей Уайлдър. Поради каквито и да било причина той не е популярен в Америка и хората не го харесват,“ каза Фюри.

„Той постоянно крещи „Бомбен отряд“ и претендира, че има харизма, но всъщност няма и е изключително повърхностен. Той няма присъствие, говори много и крещи „Бомбен отряд“ и това е то.

Зад това няма интелект, той може да каже нещо, които няма смисъл. Аз също говоря глупости, но понякога не мога да разбера какво иска да каже.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *