Тайсън Фюри: Дионтей Уайлдър не може вечно да бяга от мен

Претендентът в тежка категория Тайсън Фюри вече пристигна в САЩ, където ще продължи с подготовката за дебюта си в Лас Вегас на 15 юни в MGM Grand срещу Том Шварц.

Фюри призна, че почти се е споразумял за реванш с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър, но вместо това е сключил сделка с Top Rank и ESPN.

Но бртанецът твърди, че Уайлдър е този, който е избрал да тръгне в друга посока.

„Бяхме много близо до реванш. Имахме договор, те имаха договор, ние се опитвахме да се споразумеем и тогава изведнъж получих възможност да сключа огромна сделка с ESPN. Направиха ми предложение, което не можех да откажа. Срещата щеше да се проведе през май – каза Фюри.

„Дионтей Уайлдър очевидно беше подписал договор за три боя, преди да подпиша с ESPN. Той бе сключил сделка за битки с Доминик Бризил, Луис Ортиз и Адам Ковнацки. Така че той го е направил, преди дори да подпишем договора.

Ако боксьорите искат да се бият, тогава защо телевизиите трябва да се мешат? Боксьорите използват това като извинение. Антъни Джошуа постоянно се оправдава с това. Но аз вярвам, че ако боксьорите наистина искат да се бият помежду си, както аз доказах, битка може да бъде организирана.

Боксирах се на BT Sport, пристигнах в Съединените щати и се боксирах по Шоутайм. Тези битки могат да се проведат, защо да не могат да направят съвместно излъчване? Това е правено и преди, ще се случи отново. Дионтей Уайлдър не може вечно да бяга от Тайсън Фюри. Битката трябва да се проведе.“
5 коментара

 1. N май 21, 2019 1:42 pm  Отговор

  смешко , уайдър поне драпа за пари , а тебе просто те е страх , бълваш куп язвителни коментари по адрес на всички , а затва че те е страх мълчиш признай си като си толкова велик

 2. Иво Николов май 21, 2019 2:36 pm  Отговор

  Фюри се страхува от Уайт а да не говорим за Уайлдър и Джошуа.На него му дай да си прави тъпите клипове в тубата и да тръби че е линеен шампион.Пълен нещастник е мангалчето….

 3. Митко май 21, 2019 2:45 pm  Отговор

  От това сътресение на мозъка което Уайлдър му е причинил циганчето си влиза във някакви негови филми и си мисли, че е във главната роля. ;[

 4. Ivo май 22, 2019 12:47 am  Отговор

  Г.. групата пак в действие!!! Момченца ходите се забавлявайте някъде, бокса е за мъжете!

 5. Lightning_boy май 22, 2019 8:18 am  Отговор

  Иво, разбирам че си фен на Фюри и в това няма нищо лошо.
  Но е факт, че циганина отказа реванша с Уайлдър, а сега се прави на ощипан, че едва ли не негрото бяга от него.
  Вярно, че вече всичко е рейтинг в тези дни, но започва да става смешен и то доста.
  Напълно нормално е хората да започнат да му се присмиват и да го плюят заради глупостите, които приказва.
  За едно нещо е прав, ако искат да се сбият, просто да го направят, не да се обясняват и да се оправдават с телевизии …

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *