Тайсън Фюри: Ако Джошуа загуби от Руиз в реванша, той трябва да се оттегли от бокса

Тайсън Фюри посъветва Антъни Джошуа да се оттегли от бокса, ако не успее да победи Анди Руиз младши в реванша.

На 1 юни в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, Джошуа претърпя първото поражение в кариерата си от аутсайдера Руиз.

„Антъни Джошуа трябва да постигне няколко победи, за да убеди обществеността, че отново е боец. Върни се в училище, научи си урока. Посети ментален треньор, и това е всичко. Опитай се да се върнеш,“ – каза Фюри.

„Ако Джошуа не успее да се върне, ако той не успее да победи Анди Руиз младши, няма да направи нищо срещу Тайсън Фюри, Дионтей Уайлдър или някой друг свестен боксьор от тежка категория. Ако Джошуа не може да победи Руиз в реванша, тогава той е свършил, край с бокса, чао, лека нощ. Ако той не успее да победи Руиз в реванша, тогава чисто и просто трябва да се пенсионира. Забрави за бокса. Откажи се. Той се справи добре, спечели малко пари, няколко титли и т.н. Браво.

Ако не успея да победя Том Шварц, тогава и аз ще се пенсионирам. Така че двама нещастника по- малко в бокса, нали? Защото няма да има никакъв смисъл да продължавам кариерата си. Така виждам нещата. Ако загубя от Руиз, ще се пенсионирам. И ако загубя за Том Шварц, също ще се пенсионирам. Е, първо ще проведем реванш и ако отново загубя, ще се пенсионирам на 100%.“
2 коментара

  1. Митко юни 12, 2019 12:13 am  Отговор

    Тоя лърч стана като лешояд като надуши мършата (загубата на Джошуа). Мач със мач не си прилича, пък и стил със стил. Руис и лърча нямат нищо общо. Лърча даже се е застраховал със договор за клауза за реванш ако падне от немеца, ахахахахаха.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *