Сърцето на Джо Джойс е разбито след хилядите похарчени за тренировъчния му лагер за отменения двубой срещу Даниъл Дюбоа

Сърцето на Джо Джойс е било разбито, след като в научил, че дългоочакваната му среща срещу Даниъл Дюбоа е била отложена, разкри мениджърът му Сам Джоунс.

Първоначално двубоят беше насрочен за 11 април, но избухването на пандемията на коронавирус принуди промоутърът Франк Уорън да пренасрочи двубоя на 11 юли.

Британският борд по контрол на бокса обяви, че до края на април всички събития са отменени, като следващият месец ще проведе заседание, за да се реши следващите си стъпки.

Джойс разкри, че решението ще повлие не само значително финансово на Джо Джойс, но и психически след като последните му два насрочени двубоя бяха отменени.

„Реалността е такава, че платихме полетите на нашия екип и спаринг партньори от Обединеното кралство.Също така седмично плащахме на четирима спаринг партньори, базирани в САЩ, за подготовката в тренировъчния институт на UFC, и за една много хубава вила в която живеехме край Вегас.

Говорим за хиляди и хиляди паунда, не говоря за хиляда, а за много хиляди – всичките инвестирани в лагер, пари, които не можете да си върнете, защото боксьорите сами са си работодатели. Това е напълно сърцераздирателно.

Отначало се опитвахме да не мислим за нищо, но после епидемията се превърна в сериозен проблем. Полетите се отменяха. Чухме, че Доналд Тръмп може да направи така, че да не можем да се върнем в Обединеното кралство, затова се нуждаехме от решение.

Ние бяхме напълно готови да завършим лагера във Великобритания, готови да летим с треньора. Говореше се за битки, които да се проведат при закрити врати, но би било несправедливо.

И двамата заслужават най-голямата вечер в кариерите им да е на препълнена 02 Арена. В крайна сметка ни казаха, че е напълно невъзможно битката да се проведе както е планирано и ни предложиха 11 юли.

Светът е изправен пред катастрофа, но нещата ще се успокоят. Освен ако не се случи нещо невероятно, аз съм напълно уверен и от все сърце вярвам, че битката ще се проведе на 11 юли.

Бяхме в края на тренировъчния лагер, така че Джо сега ще прекара една седмица със семейството си. След това ще започне подготовка с кондиционния си треньор и после ще се върне към САЩ, или Исмаел Салас ще дойде в Обединеното кралство. Все още не сме решили това.

Датата на битката ще е различна, но резултатът ще е същия. Джо ще нокаутира Даниъл Дюбоа. Това ще бъде автомобилна катастрофа на O2 Arena и ще приключи само по един начин.

Това е най-големият двубой в кариерата на Джо. В него ще са заложени пет или шест колана. Победителят ще продължи към възможността да получи гарантиран двубой за световната титла. Датата е пренасрочена, но този двубой ще се проведе – феновете го пожелаха.“
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *