Срещата Джошуа-Фюри едва ли ще се проведе, въпреки добрите отношения между промоутърите им
През последните няколко седмици Боб Аръм и Еди Хърн не спряха да се обиждат, но това не им пречи да работят заедно.Шефовете на промоутърските компании „Top Rank“ и „Matchroom Boxing“ съвместно организираха битката в лека категория между Васил Ломаченко и Антъни Крола в петък и също организираха заедно срещата между Теренс Крауфорд и Амир Кан на 20 април. Двамата също така обсъждат обединителен двубой в супер средна категория между Хилберто Рамирес и Калъм Смит.

Щом Аръм и Хърн могат да работя заедно, това може ли да означава, че боксовия свят е близо до двубой между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа?

Хърн не смята така. Той твърди, че приоритет за него е да организира двубой между Джошуа и Дионтей Уайлдър за всички титли в тежка категория.

„През последните няколко седмици той каза някои лоши неща за мен,“- каза Хърн с усмивка. – Но Боб е Боб. Едно нещо, което харесвам в Боб, е, че той винаги казва какво мисли, и заради това аз изпитвам голямо уважение към него.

Честно казано в момента не сме фокусирани върху битка с Тайсън Фюри. Единствено сме фокуснирани върху среща с Уайлдър. Определено, ако такъв двубой не може да бъде организиран, тогава трябва да се опитаме да организираме друга голяма битка.

Най-важното нещо е, че аз и Боб, имаме възможността да вдигнем телефона и да сключим сделка по всяко време, а това е нещо, което не можем да направим с други хора,“ – каза Хърн.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *