Според промоутъра на Джарел Милър негативните реакции срещу него са на расистка основа

Сара Фина от промоутърската компания „Greg Cohen Promotions“, която предсталява интересите на американският претендент в тежка категория Джарел Милър смята, че жестоките критики на които е подложен боксьора заради положителната му допинг-проба са свързани с цвета на кожата му.

„Първо, не одобрявам измамата,“публикува Фина в социалните медии.

„Дали съм разочарована от Джарел? Абсолютно. Това, което направи той, е на 100% грешно. Но няма да му обърна гръб. Хората допускат грешки.

След всичко, което беше казано, на мен ми е трудно да не повярвам, че той е разпънат на кръст, защото е афро-американски боксьор.

Наскоро Канело Алварес подписа договор с DAZN за $365 милиона, въпреки че беше наказан за шест месеца заради употребата на допинг. Дори и боксьора, който беше помолен да замени Милър, Луис Ортиз, има две положителни допинг-проби.“

Фина добави, че е атакувана поради факта, че работи с Милър, защото според нея е жена, която работи в област, в която доминират мъжете.
1 Коментар

  1. Иво април 21, 2019 3:24 am  Отговор

    Това с расизма пък как го вкара тая шматка…. Спомням си я от пресконференцията в Ню Йорк като и дадоха думата за малко не ревна 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *