Спаринг партньор сподели своето мнение за уменията и мощта на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър

Германският аматьор Емануел Одиазе сподели своето мнение от спарингите си с Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър

„Ей Джей е далеч по- балансиран и по-надарен технически от Уайлдър, той е по-техничения боец. Що се отнася до скоростта, трябва да кажа, че Уайлдър е най-бързият човек, с когото съм бил на ринга. Той е най-експлозивният човек, с когото някога съм бил на ринга, когато нанася ляв-десен,“ каза Одиасе.

„Първия десен прав [от Уайлдър] ме изненада. Какво е доброто при мен, добър съм с крака, винаги се движа, отстъпвам, оставам лек на краката си, както Али в миналото. Движех се доста добре, но в този кратък момент той ме изненада, отстъпих, виждах ударът как лети, но беше толкова бърз, че ме изненада. Не влезе чисто, защото добре се движа, но скоростта му ме изненада.

Трудно е да се каже [кой удря по-силно], защото не съм удрян чисто от никой от тях, така че не мога наистина да кажа. Едно нещо, което ще кажа, е, че Уайлдър има в своя полза експлозивността и бързина на удар … Той прави една крачка, когато нанася ляв-десен толкова бързо, че не можете да видите ударите. Но при Джошуа имам чувството, че той подготвя ударите си по-добре, разполага с повече удари в арсенала си – джебове, крошета, ъперкъти и, разбира се, дясна ръка. И двамата имат нокаутиращ удар.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *