СНИМКИ: Тайсън Фюри спука от бой Том Шварц

Линейния шампион в тежка категория Тайсън Фюри набързо свърши работата си срещу Том Шварц.

Фюри, който влезе като голям фаворит в битката, още от първия рунд пое контрола с джеба си, преди да спре Шварц след свирепа комбинация във втория рунд.

30-годишният Фюри разкървави носа на Шварц и го повали в нокдаун.

Шварц се изправи, но не можеше да се защити от ударите на Фюри, от ъгълът му хвърлиха кърпата по същото време с рефера, който се намеси, за да спре побоя.
7 коментара

 1. Ангел юни 17, 2019 5:41 am  Отговор

  По дяволите, какво се случи с този човек? 😀 Къде отиде „свинския бокс“??? Къде отидоха грозните и невъзможни за гледане срещи? Всичко това е изчезнало и на тяхно място се е появило нещо съвсем, съвсем различно! Както казаха коментаторите – това е Master class! Пред Фюри няма лимит, над него е само небето!

  • Митко юни 17, 2019 2:29 pm  Отговор

   Ангеле след като онзи дебел дюнерджия нокаутира идола ти май си обърнал палачинката и си станал фен на циганчето. Какво толкова му се радвате на мангала който е победил някакъв гастрольор извън топ 50 ? Швабата е по зле и от Арнолд Джерджай и Марк Де Мори които също имаха нула във актива си преди Дейвид Хей да ги нокаутира във първите рундове. Фюри пак доказа какъв точкар е след като не можа да приспи и гастрольор….

 2. Ivo юни 17, 2019 12:00 pm  Отговор

  Аз по-свински бокс от този скоро време не бях гледал! Скучен, безидеен, само с точкуване, как е възможно въобще някой да оприличи това на бокс! По-скоро ми приличаше на прегръдки от парада в София или от среднощните филчета на феновете на баскетболиста! Добре, че във Филиповци нямаше пряко предаване, щях да се излъжа да платя!

  • Митко юни 17, 2019 2:31 pm  Отговор

   Един път да си отвориш и ти очите и да прогледнеш.

 3. Иво юни 17, 2019 3:31 pm  Отговор

  Ангел браво днеска хвана рибка:)))

 4. Ангел юни 17, 2019 4:59 pm  Отговор

  Фюри едва ли някога ще приспи някой, но вие явно не виждате постоянните сменяния на гарда, джеба и движенията му с който прави противниците си смешни!!
  Колкото до AJ, той е на един мач от 3 световни титли срещу „дюнерджия“ 🙂 От него си зависи… Ще стане готин мач, този път Руиз ще се подготви по-добре, а Джошуа ще знае какво да очаква и също така няма да търси бърз нокаут, за да прави впечатление. Мисля че Джошуа ще си извади бележка, но на мен ми е все едно кой ще победи, битката ще е добра.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *