СНИМКИ+ВИДЕО: Дилиън Уайт с 9 кг по- тежък от Оскар Ривас

Този следобед в Лондон, Англия Дилиън Уайт и Оскар Ривас минаха през кантара преди предстоящия си двубой.

Двамата ще проведат двубой за „временната“ титла на WBC в тежка категория като победителят от него ще стане задължителен претендент на шампиона Дионтей Уайлдър.

Уайт тежеше 117, 5 кг, докато Ривас бе 108, 5 кг.

Срещата ше може да бъде гледана на живо в сайта.













13 коментара

 1. Гошо юли 20, 2019 12:24 am  Отговор

  Наистина Чисора и Уайт са тренирали заедно.

 2. Митко юли 20, 2019 12:25 am  Отговор

  Тая торба Уайт пак здравата се е освинил, а преди дни говореше как след срещата със Джошуа се хранел по правилно и тренирал по здраво. Пролича си… Оскар има реален шанс да го победи ако не пропусне някое ляво кроше на Уайт. Бързината и кардиото ще е във негова полза. Може и да стане като със Дженингс. Уайт няма да има въздух за 12 рунда. На Паркър малко време му трябваше да го трупяса.

  • Ангел юли 20, 2019 4:58 am  Отговор

   Митак стига глупости. Не ставай по-голям лаик от k. Ти какво, очакваше да има плочки и бицепси като AJ „щангиста“ ли? Дилиън никога не е имал такава структура. Дори в момента човека с най-големите паласки е Световен шампион така че…
   Теглото му е същото като от мача с Паркър който беше доста равностоен, на възможно най-високо ниво за днешните стандарти на тежка, така че Ривас не го чака нищо добро.

   • Митко юли 20, 2019 11:04 am  Отговор

    Очаквам прилична форма от порядъка на 110 кг за неговия ръст. Фюри си го каза преди дни, че Уайт няма издръжливост, а тия излишни паласки не виждам как ще са му от полза. Анди Руис е изключение. Излишните кила явно не му пречат много. Погледни и Милър и той за тия кила си има добра издръжливост. Изкара по добро кардио от мускулестия жилав петел. Тука става въпрос че тоя по принцип си няма кардио и излиза почти на рекордно тегло. Оскар Ривас бих казал че има по добра фигура от щангиста, но се вижда че тая мускулна маса при него не е проблем за кардиото и бързината, тъй че винаги има изключение във едно или друго нещо. Принципно повечето мускули горят повече енергия и им трябва повече кислород. Уайт е сватбарски бияч. Не може да пази дистанция срещу по дребните си опоненти. Аз лично него фаворизирам толкова много. Лошото е, че Ривас няма много мощ във ръцете.

 3. Иво юли 20, 2019 12:50 am  Отговор

  Късмет на КаБум ще му е нужен… Дано успее да хвърли бомбата, но силно се съмнявам.

 4. Бандит юли 20, 2019 6:23 am  Отговор

  Ще бъде много интересен мача , предполагам победа за Уайт но никак няма да му е лесно.

 5. Васил юли 20, 2019 8:46 am  Отговор

  Така и не написахте по колко тежат????????

  • Васил юли 20, 2019 8:48 am  Отговор

   има го извинявам се 117 на 108

 6. Комар юли 20, 2019 1:41 pm  Отговор

  Ривас може да го свали в нокдаун ама чак да го победи не вярвам

 7. Митко юли 20, 2019 3:58 pm  Отговор

  Довечеря ще видим. Той е ясно, че във UK съдиите на Хърн няма да дадът голям шанс на Оскар Ривас във картите. Шанса му за победа е само нокаут, но той не бляска със ударна мощ. Все пак ако Уайт се изтощи към по късните рундове Ривас има добър шанс да го завърши със някоя добра комбинация, както споменах по горе на Паркър малко време му трябваше да го нокаутира във последния рунд. Очаквам от Уайт пак да играе мръсно със боричкания да може да вкарва и тялото/паласките във действие. Ривас трябва да се движи много и да пуска удари къде във тялото къде във главата и като усети че онзи почва да грухти да настъпи газта. Смятам че физически е по подготвен от Паркър….

 8. Митко юли 20, 2019 4:04 pm  Отговор

  Не знам вече брадичката му колко ще държи на удари. Каква тактика ще има, ако тръгне на рамени във първите рундове няма да има добър развой за него във срещата. Все пак не е удряч и ако пропусне лявото кроше ще е стане лошо за него.

 9. мирослав юли 20, 2019 6:02 pm  Отговор

  тая галавечер няма ли да я дават по някоя бг телевизия ?предната седмица даваха тази малко странно не…

 10. Стоян юли 20, 2019 8:20 pm  Отговор

  Къде ще го дават?

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *