Сергей Деревянченко: С удоволствие бих провел реванш с Генадий Головкин

Гледайки бруталния си двубой с Генадий Головкин Сергий Деревянченко се е убедил, че е направил достатъчно, за да го спечели.

Головкин победи Деревянченко с единодушно решение в двубой за вакантната титла на IBF в средна категория, която бе овакантена от Канело Алварес. Съдиите Франк Ломбарди (115-112) и Ерик Марлински (115-112) дадоха седем рунда за Голкин, но съдията Кевин Морган даде на Головкин само рунд за победата му с една точка (114-113) на 5 октомври в Madison Square Garden в Ню Йорк.

Деревянченко, който преодоля нокдаун в първия рунд, не е съгласен с тях.

„Трябваше ми известно време преди да изгледам запис на двубоя,“ каза Деревянченко. „Смятам, че наистина битката беше равностойна, но считам, че я спечелих.

Това че нашата битка беше избрана за битка на годината означава много за мен. Знам, че моята популярност се увеличи след този двубой. Но тренирах толкова усилено за него. Чувствам се доволен от представянето си. Тази битка беше през октомври и макар че вече е зад гърба ми ме мотивира да работя по-усилено, за да докажа на всички, че принадлежа към най-добрите и че заслужавам да съм световен шампион. С удоволствие бих провел реванш с Генадий Головкин.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *