Серафим Тодоров: Боксът стана порно! Джошуа се кривеше като мадама пред кюфтето

Сарафa с гневен коментар пред БЛИЦ:

Боксовата легенда Серафим Тодоров коментира победата на Антъни Джошуа над Анди Руис в типичния си ексцентричен стил. Сарафа, който е родом от Пещера, разказа, че е издържал да гледа само до третия рунд и е страшно ядосан от случващото се с любимия му спорт. 50-годишният голям шампион твърди, че боксът вече се е превърнал в порно и участниците в него заблуждават зрителите, тъй като мачовете се нагласят.

– Г-н Тодоров, какъв е коментарът ви за победата на Антъни Джошуа над Анди Руис? Сигурни сме, че в Германия сте гледали мача.
– Гледах, разбира се, но това не е бокс. Превърнаха го в порно! Боксът беше по мое време. Сегашните не са боксьори, това са измекяри! Искам да ги попитам тези пари докъде ще ги докарат? Ще ги видим докъде ще стигнат… Доста хора с много пари умряха като кучета. На млади години си отидоха от този свят заради подписан договор с Дявола. Боксът е мъжка игра, тези снощи тотално ме разочароваха.

– Джошуа не е ли заслужен победител?
– Грозна работа, това не е бокс. Едва издържах да гледам до третия рунд.

– Какво ви отказа?
– Това е порно, не е бокс. Ядосах се и смениха канала на телевизора. Тези се продават за пари и само заблуждават хората. Това е смешна работа. Как ще се качиш ти на ринга и ще се правиш на Чарли Чаплин!? Aз като се качвах гледах да ги убивам, изяждах ги. А сегашните само гледат да правят чалъми. Това са измекяри на Дявола!

– Очевидно сте доста разочарован…
– Как няма да съм разочарован? Това не е бокс. Цял свят да гледа някакви дупедавци. Всичко е бизнес, правят го за пари. Даже за страшно много пари. Нагласят нещата. Докажи се като велик спортист, а не като велик дупедавец.

– Все пак бихте ли направили спортно-технически анализ на представянето на Джошуа и Руис?
– Всички видяха – Джошуа се кривеше като мадама на ринга. А уж е велик боксьор. Беше като мадама край кюфтето, пълно с ла*на! Нали си представяте, че ако бях аз, този изобщо нямаше да го трая. Щях да му изкарам ла*ната през устата!

– Малко е грозно да омаловажавате успехите на Анди Руис, който все пак победи Джошуа в първата им среща.
– Стига, моля ви! Този боксьор ли е, някакъв шкембер… Той не може да удря дори, само драскаше Джошуа.4 коментара

 1. Иво Николов декември 8, 2019 10:04 pm  Отговор

  Много точен и достоверен отговор от Серафим спрямо двубоя снощи – Евала!

  • Васил декември 9, 2019 12:33 am  Отговор

   В диема спорт трябва да го наемат да им коментира срещите:)

 2. martu декември 9, 2019 9:41 am  Отговор

  На този не трябва да му взимат интервюта докато е пиян.
  Бил е един от най-великите в аматьорския бокс и е печелил медали за България, ама последните години само мрънка, а в случая, просто нямам думи за отговорите му.

  Вместо да се държи на положение се излага!

 3. Найденов декември 10, 2019 1:38 am  Отговор

  От това , което прочетох от Сарафа бих казал ,че качествата му като коментатор и анализатор не са толкова добри в сравнение с качествата му на боксьор..)

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *