Санта Крус – Ригондо не е невидим.Ще се бия с него.Ако желае,можем още утре да го направим

Световния шампион на WBC в категория Супер перо Лео Санта Крус (27-0, 15KO)ще защитава своята корона на 13 Септември в Лас Вегас,Невада срещу все още неназован съперник.Двубоят ще бъде част ог голямата гала-вечер с основен двубой реваншът между Флойд Мейуедър мл и Маркос Рене Майдана.
След като направи поредна защита на своя пояс Санта Крус ще потърси обединяващ двубой срещу носителя на WBA/WBO Гилермо Ригондо,който преди няколко дена го предизвика.

„Гилермо говори много.Той твърди,че е най-добрия и за това никой не желае да се бие с него.Аз ще го направя.Ще се бия с него.Няма значение кога и къде,.Ако желае,можем още утре да го направим.Надявам се да стане възможно най-скоро,защото феновете харесват тази идея.“-споделя Лео.

„Ригондо е страхотен боксьор и един от най-добрите в момента,но не е невидим.Една победа над него ще ме изстреля там където желая.А тя е на върха.“

Санта Крус потвърди и новината,че е запланувал да защити своята титла още три пъти и след това да отиде в горната дивизия и да отнеме короната на WBC в категория Перо,която в момента се държи от Джони Гонззалес.Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *