Самюъл Питър: Мотивиран съм отново да стана световен шампион в тежка категория
Бившият световен шампион в тежка категория Самюъл Питър отново иска да шампион.Той наскоро се върна на ринга след продължително отсъствие. През февруари, Питър нокаутира Херардо Ескобар в първия рунд, а след няколко часа му предстои двубой срещу Марио Ередиа.

„Върнах се в тренировъчната зала през септември миналата година. Тогава тежах около 150 килограма,“ каза Питър, който през март 2016 година беше нокаутиран от Кубрат Пулев. „Нуждаех се от почивка. Трябваше да си прочистя главата. Не бях напълно отдаден на бокса, както преди, и поради тази причина загубих някои битки, които не трябваше да губя. Така че почивката ми се отрази добре.

След известно време бокса започна да ми липсва, но не бях напълно сигурен дали това наистина е така или моята психика си играе с мен, така че когато се върнах в залата, си казах, че напълно ще се отдам на тренировките или ще си тръгна, и засега всичко е наред.

Намалих теглото си до 115 килограма. Мотивиран съм отново да стана световен шампион в тежка категория. Това е началото на нова глава. „

1 Коментар

  1. Иво април 14, 2019 1:44 am  Отговор

    Още 4-5кг да свали и е готов да тества някой млад талант.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *