Роуз Намаюнас намекна за оттегляне от ММА
Роуз Намаюнас беше детронирана от Джесика Андраде в основното събитие на турнира UFC 237, който се проведе тази сутрин в Рио Де Жанейро, Бразилия.Намаюнас, която загуби титлата си на UFC в категория сламка, не е сигурна дали ще продължи състезателната си кариера.

„В момента искам да се занимавам с нещо друго в живота си“, каза Намаюнас на пресконференция след турнира. „- Не знам. Ще видим. Точно сега не искам да вземам прибързано решение, но ми е много трудно да изпитвам наслада от боевете.“

Според Намаюнас тя донякъде се радва, че е била лишена от титлата, загубата на която ще я освободи от прекомерния натиск.

„Изпитвах огромно напрежение. Беше ми трудно да се върна. Предишната ми битка беше изключително емоционална, а имаше и няколко други неща, които оказаха влияние. Във всеки случай се радвам, че излязох да се бия днес и за мен беше голяма чест да се изпитам в битка срещу Андраде, която е истински звяр. ”

Независимо от поражението, Намаюнас даде да се разбере, че вярва в своето превъзходство над своята съперничка, която е побеждавала преди да се озове върху платнището.

„Определено й сритвах задника, не изпитвам никакво съмнение в това. Ще видим дали все още изпитвам интерес да се бия. Знам, че мога да я победи. В момента трябва много да помисля.“

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *