Райън Гарси: Аз съм човек, който държи на думата си – искам Джервонта Дейвис в следващия си мач

Рано тази сутрин в Далас, САЩ Райън Гарсия постигна най-голямата победа в кариерата си след като нокаутира Люк Кембъл в седмия рунд.

С успеха си Гарсия завоюва „временната“ титла на WBC в лека категория и се превърна в задължителен претендент на шампиона Девин Хейни. Въпреки това „КралРей“ иска да се изправи срещу шампиона в две теглови категории Джервонта „Танка“ Дейвис.

„В момента съм прекалено развълнуван,“ призна Гарсия. „Смятах, че просто мога да мина през него, но накрая той ме опука. Затова трябваше да се успокоя и да коригирам играта си. Знаех, че мога да го победя.

Трябваше да покажа, че съм воин. Бях леко замаян от нокдауна, но не се притеснявах. Той не е свикнал да върви напред, така че просто знаех, че трябва да се прикрия.

Моето представяне определено показа на много хора, кой всъщност съм аз.

Аз съм човек, който държи на думата си. Искам Джервонта „Танка“ Дейвис “ в следващия си двубой. Готов съм. Хората се притесняват, но аз искам „Танка“ Дейвис.

Влизайки в тази битка, исках да покажа на хората, че не съм такъв, какъвто хората ме наричат. Аз съм такъв, какъвто съм избрал да бъда.

Тази вечер избрах да бъда шампион. Не позволих на нищо да ме спре да стана шампион тази вечер. Дори когато ме повали, знаех, че това няма да ме спре да стана шампион.“1 Коментар

  1. Иваил януари 3, 2021 2:26 pm  Отговор

    Танка ще го спре… Щом тоя Кембъл дето е малко над европейското ниво го свали в нокдаун Танка ще го спре.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *