Райдъл Букъе: Джошуа се учи от мен, аз от него

Американецът Райдъл Букър ще се изправи срещу Кубрат Пулев в събота във Фресно. 38-годишният боксьор има 26 победи и 2 загуби на ринга, като през 2005 година е вкаран в затвора, където остава до 2017 година. След излизането си на свобода се завръща на ринга. Записва 5 мача, които 4 победи. Сега му предстои най-сериозната битка.

Букър говори за предстоящата среща с Пулев.

„Всички знаят моята история – бях в затвора 12 години. От две години обаче съм много активен. Този бой идва във възможно най-добрия за мен момент. Бях в лагера на Усик, след това бях в този на Уайлдър, така че бях доста зает. Помагал съм на най-добрите. Сега работя и с Антъни Джошуа. Говорим си, аз уча него, той учи от мен. В бокса съм от 31 години и ще разчитам на своя опит.

Не мога да кажа какво точно ще ми е нужно за победа, защото всеки има свой собствен талант. Той не се е бил с толкова лек боксьор. Бърз съм, подвижен съм. Знам, че има загуба от Кличко. Кличко ми е за пример, както и на треньора ми, но той няма този атлетизъм. Ще оставя талантът ми да говори вместо мен. Благодаря на отбора, на всички, които ме подкрепят. Те са запознати с моята история. Няма значение какви са предизвикателствата, ако работиш здраво, може да постигнеш всичко“.
1 Коментар

  1. Пламен ноември 9, 2019 1:45 am  Отговор

    Много удобен противник за Кубрат. Мача ще завърши предсрочно

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *