Прово към Абрегу – ела и се бий с мен в Русия и ще получиш 500 бона

Както съобщихме вчера, Луис Карлос Абрегу предизвика Руслан Проводников на двубой, след като двамата успеят да победят в предстоящите си срещи. Абрегу сподели, че е избягаван също, както и Проводников от всички, и че двамата могат да изиграят срещата на годината.

Проводников не закъсня със своя коментар и направо каза, че Абрегу трябва да се откаже от срещата си с Али, и веднага да заминава за Русия, за да се бият на 28 Ноември.

“ Казах “ да “ на Абрегу, още преди месец- два, когато се обсъждаше такава среща. Знам, че моя мениджър е поискал да се бием с качване, защото аз мога да се бия и на 66, 7 кг, но моята категория е 63, 5 кг, там се чуствам най добре. Вадим ( моя мениджър ) каза, че и досега не е получил отговор от тях. Готов съм да кача и да се бия на 66, 7, ако от HBO поискат това. Не знам с кого ще се бие Абрегу, но ако толкова много ме иска, нека да се бие с мен на 28 Ноември в Москва. Офертата е за 500 000 длр., която ще му бъде изпратена веднага.“ – каза “ Сибирския Роки.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *