Президентът на WBC: Само се спекулира с Фюри-Джошуа

Двубоят между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа беше определен от президентът на Световния боксов съвет Маурисио Сюлейман като „спекулация“.

Докато Фюри и Джошуа продължават да обсъждат битка през 2021 г., Сюлейман побърза да успокои задължителния претендент Дилиън Уайт. Сюлейман обеща на Уайт да се бие за титлата, както му беше обещано по-рано, след като Фюри проведе трета битка с Дионтей Уайлдър.

„В момента не знаем кога ще се проведат някои специфични двубои, като реваншът между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Не знаем дали тази битка ще се проведе през октомври, ноември, декември или през следващата година. Не можем да контролираме това. Но за WBC има правен договор, който те подписаха за трета битка.

За WBC има задължителна защита на титлата, която шампионът трябва да направи. Задължителен претендент е временния шампион Дилиън Уайт. Той има право да се бие за титлата след третия двубой между Уайлдър и Фюри. Само се спекулира с Фюри-Джошуа.

И двамата казаха, че са се договорили, което е много добра. Но има много неща, които трябва да се случат, преди техния двубой, “ каза Сюлейман.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *