Полковник Боб Шеридън: Джошуа ще бъде по- лесен съперник от Уайлдър за Паркър
Легендарният телевизионен коментатор полковник Боб Шеридан в интервю за Fightnews.com говори за шампиона на WBO в тежка категория Джоузеф Паркър и сподели своето мнение за евентуалните му срещи с шампиона на WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа и шампиона на WBC Дионтей Уайлдър и за това кой ще бъде по -трудният съперник за новозеландеца.

73 годишният Шеридън е коментирал някой от наи- знаменитите боксови мачове в историята: Мохамед Али и Джо Фрейзр 3, както и Мохамед Али – Джордж Форман.“ Съгласен съм с мнението на треньора на Джоузеф Паркър Кевин Бари, че Уайлдър представлява далеч по-опасен съперник от Антъни Джошуа в момента, „ каза Шеридън.“ Също така съм съгласен и с мнението на Кевин, че Уайлдър притежава много по- голям опит от Джоузеф и Антъни Джошуа. Дионтей притежава ударна мощ, здрава брадичка, а дясната му ръка е смъртоносна. Той може да пласира тежки удари от различни ъгли и това го прави още по-опасен.

До този момент Антъни Джошуа успя да постигне всичко, което трябваше да направи, и докато неговият рекорд все още е непокътнат, все още има някои въпросителни относно брадичката му. Той е бил нокаутиран при аматьорите, казват, че е бил повалян в спаринг и видяхме това да се случва в битката с Владимир Кличко. Всичко това подсказва, че той все пак може да бъде победен. Той е млад, мощен, може да се възстанови от трудна ситуация, но все още се учи.

Може би съм леко пристрастен за Джоузеф, за да бъде напълно обективен, но мога да изясня някои факти. Паркър има желязна брадичка. Той никога не е бил повалян като аматьор или като професионалист. Някои подценяват ударната му мощ, но двама от последните му трима опоненти притежаваха изключително неудобен стил на боксиране и затова трудно някой би изглеждал добре срещу тях. В двубоя срещу Хюи Фюри статистическите данни за нанесените мощни удари бяха в полза на Джоузеф. Това е причината, поради която Фюри спазваше дистанция и не влезе в близък бой. Фюри е по-добър боксьор, отколкото повечето хора мислят, и все още не сме чули последната му дума.

Джоузеф ще проведе два двубоя – през декември и март. След това Дейвид Хигинс, неговият промоутър, ще бъде готов да го изправи в голям обединителен сблъсък с Антъни Джошуа „.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *