Поли Малянаджи отправи предизвикателство на Чаел Сонен и Бен Аскрен

Поли Малянаджи претърпя загуба с единодушно решение от Артьом Лобов на турнира Bare Knuckle Fighting Championship 6 миналата седмица, и реакцията беше неизбежна. Човек може само да си представи обидите и тормоза на който беше подложен Малянаджи след срещата, но това, което го притеснява най-много е, че известни фигури от ММА общността, смятат, че загубата на Малянаджи е упрек към бокса. Коментарита на двама от най-устатите бойци от MMA накараха Малянаджи да им отправи следното предизвикателство:

„Ако чуете какво казват някои от техните анализатори – Чаел Сонен, например, казва, че боксът не е спорт, че Лобов просто е излязъл и ме е победил.

Чаел, братле, все още не си толкова стар – излез и се срещни с някой боксьор от лека тежка категория.

Бен Аскрен, говори същите глупости. Бих се с една ръка. Бих се с половин ръка. И го направих с гол юмрук. Излез и го направи. Свали си ръкавиците и опитай да се биеш, щом не е толкова трудно.

Знаете, че ние печелим повече пари от вас. Знаете го от дълго време. Така че излезте и се бийте на ринга! Нали е толкова лесно? Излезте и направете пари!“
1 Коментар

  1. Иво юли 1, 2019 11:44 am  Отговор

    Ако да ти подарят победа в бой с голи ръце срещу боксьор който не се е бил 100г. и то в категория която никога не се е бил със счупена ръка след 2 3 рунд е успех на мма над бокса :))) Поли беше качил снимки на ръцете си и двете бяха компот…

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *