Питър Фюри планира Хюи Фюри да се бие четири пъти през 2019 година
Питър Фюри, треньор и баща на бившият претендент за световната титла в тежка категория Хюи Фюри е подготвил план, който да го върне сред най-добрите боксьори – започвайки от тази събота вечер.Фюри ще се завърне на ринга през уикенда срещу опасния и непобеден канадец Крис Норад в Манчестър, Англия на Victoria Warehouse.

Получавайки тежка аркада в битката с Кубрат Пулев през октомври миналата година, Питър смята, че Хюи се е подготвил да се изкачи на върха в дивизията.

„Тази година Хюи ще проведе четири срещи. Той ще бъде зает. След срещата в събота ще му остават още три. На всеки няколко месеца той ще се боксира на Channel 5.

Channel 5 е фантастична платформа не само за него, но и за всички млади боксьори участващи в картата. Зрителската аудитория е феноменална, защото телевизията е свободна.

Не мисля, че аркадата го е притеснявала твърде много след битката с Пулев. Той се подложи на лазерна операция и окото му е добре. Всичко е наред и той игра спаринги без проблеми.

Всичко това е част от израстването и инструктажа ви. Младия боксьор може да направи битката по-трудна, отколкото е. Хюи има голям потенциал и просто трябва да го реализира.

Хюи влезе в битката с Пулев контузен. Кери Кейс го прегледа и го предупреди, че аркадата ще се отвори, но ние се бихме и не се оплакахме. Той направи всичко по- силите си в тази лоша ситуация. Той не виждаше с едното си око и все пак завърши битката.“

1 Коментар

  1. Иво май 22, 2019 6:54 pm  Отговор

    Щом ще са 4 до края на годината всичките ще са от ранга на Норад

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *