Питър Фюри: Антъни Джошуа трябва да рискува срещу Кубрат Пулев

Бившият треньор на Тайсън Фюри Питър Фюри предупреди Антъни Джошуа да не очаква просто да излезе на ринга и да надиграе Кубрат Пулев.

Очаква се Джошуа да защитава световните си титли на WBA (супер), WBO, IBF и IBO в тежка категория Пулев до края на годината.

„Пулев е много внимателен и ще излезе в топ кондиция. Той наистина ще е готов за този двубой,“ каза Фюри. „Трябва да го пречупиш. ЕйДжей ще трябва да рискува в този двубой, защото той няма да може просто да пласира този двоен джеб и дясната си ръка в Пулев, колкото и да е рязък.

Пулев има много добър джеб. Той е много подценяван боксьор, много е неудобен. Той е непреодолим съперник. Ако наложи своя ритъм, тогава може да те прегази.

ЕйДжей не трябва да му го позволява, а да бъде експлозивен, но в същото време да е умен. Трябва да се отдаде предимство на по-младия боксьор, но както казах, не можеш да се справиш с Пулев, защото той е много хитър.

Това няма да е лесна битка, а сериозна битка. Когато хората са известни в бокса, всички очакват те да спечелят, но това не е така в тоди двубой. Този двубой е опасен за него. Ако не е 100 процента концентиран, тази битка може отново да му се изплъзне.“1 Коментар

  1. Гошо юли 20, 2020 2:10 pm  Отговор

    Стария да вземе да стане треньор на Джошуа, хем да му плащат за постоянните съвети.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *