Палачът на Антъни Джошуа, Михай Нистор подписа с „Golden Boy“

Американскатра промоутърска компания „Golden Boy Promotions“ подписа договор с румънският боксьор от тежка категория Михай Нистор.

Нистор, който е на 28 години и е родом от Ербичени, Румъния, притежава голям опит при аматьорите. Той започва да се боксира на 16-годишна възраст и постига впечатляващо резюме, което включва няколко национални и международни титли. Той също така участва на Олимпийските игри през 2016 г. в Рио Де Жанрйро, Бразилия.

Най-голямата си победа при аматьорите Нистор постигна на Европейското първенство през 2011 г., когато нокаутира Антъни Джошуа в третия рунд.

Нистор е готов да направи своя професионален дебют под егидата на Golden Boy и планира да покори тежка категория.

„За мен е чест да работя с Golden Boy като професионален боксьор“, каза Нистор. „И като първият румънски боксьор в тежка категория, работещ с компанията, това партньорство ще ми даде възможност да демонстрирам своите експертни боксови умения. Убеден съм, че ще завоювам всички световни титли. Останете на линия!“

Ето какво каза и Оскар Де Ла Оя:

„Михай Нистор нокаутира Антъни Джошуа при аматьорите няколко години преди това да направи Анди Руис младши. Това би трябвало да е достатъчно, за да покаже на всички, че този румънски боксьор ще бъде сила в тежка категория.’
3 коментара

 1. Иво юли 23, 2019 11:57 pm  Отговор

  По-добре късно от колкото никога. Трябваше още след Рио където за да спасят Йока от него го порязаха жестоко срещу някакъв умрял сириец който в края на третия рунд се влачеше и му броиха два три нокдауна.

 2. Найденов юли 24, 2019 11:06 pm  Отговор

  Да. Това беше много комична среща с Арабина..истинска пародия и гавра беше съдийското решение. Те много народ ще станат Румънците в тежкка…

  • Иво юли 24, 2019 11:30 pm  Отговор

   Не беше изгодно да го пуснат имаше възможност да нокаутира Йока:) Бях им гледал една 5 рундова среща Йока много му прималяваше:)))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *