“ Отровния “ – Страх ? Разполагам с не по-малко мощ в юмруците си, от Головкин

Мексиканския ветеран Марко „Отровния“ Рубио ( 59-6-1, 51KO ) не се плаши от страховтата ударна мощ с която разполага световния шампион на WBA / IBO в средна категория Генадий Головкин. Евентуалната срещата между двамата ще се състои на 18 Октомври в Лос Анджелис.

Рубио е задължителен претендент на световния шампион на WBC Мигел Анхел Кото, но той не очаква Пуерто Риканската суперзвезда да се бие с него и за това е приел предложението да се изправи срещу Генадий Головкин.

“ Трябва да чакам няколко месеца, докато през декември в Лас Вегас се проведе конгресът на WBC и те наредят на Кото да проведе задължителна защита на своята титла. Така че за мен е по-добре да приема този двубой срещу Головкин. Не изпитвам никакъв страх.Генадий е мощен, но аз разполагам с не по-малко мощ в юмруците си от него.“ – каза Рубио пред Фокс Депор.

“ Трябва да продължа с тренировките си и просто да чакам. В залата ( Окснард ) има толкова много шампиони, те ме мотириват да бъда винаги на 100 % . Разполагам със страхотен щаб воден от Робърт Гарсия,от Марко Контрерас , който е мой кондиционен треньор. С тяхна помощ ще преодолея Головкин.“Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *