Нонито Донер: Планирането на това как да победя Наоя Иноуе ме възбужда
Световният „супер“ шампион на WBA в категория петел Нонито Донер ще се изправи на финала в турнира Световни Боксови Суперсерии срещу „редовния“ шампион на WBA и IBF Наоя Иноуе.Иноуе нокаутира Еманюъл Родригес в полуфинал от турнира в събота.

„Той дойде тук и направи онова, което трябваше да направи ”, заяви Донер, който се присъедини към Иноуе на ринга малко след съботния мач в Глазгоу, Шотландия.“Това е моментът, който чакахме. И двамата чувствахме, че нашата съдба е предопределена да се срещнем на финала. Ето това е бокса – най- добрите се бият с най-добрите.

Той е „Чудовище“. Той има изключителна ударна мощ и висок боксов интелект. Планирането на това как да го победя, ме кара да се чувствам отново на 21. Това ме възбужда.“

2 коментара

  1. Пламен май 22, 2019 1:20 am  Отговор

    Ще се получи страхотна среща за финал, но въпреки, че Нонито намира Наоя за победим, според мен точно в този момент няма кой да го победи. Определено очаквам победа за японеца, вероятно с нокаут

  2. Иво май 22, 2019 4:55 am  Отговор

    Нонито ще разчита на лявото кроше ама малко вероятно да стане. В тая категория Нери ще му е най труден но едва ли ще видим такава среща той има доживотна забрана да се бие в Япония 🙂 пък и плъзна слух че Инуе ще потписва с Аръм а Нери е при Хейман и работата и в САЩ става трудна.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *