Нейтън Клевърли срещу Тони Белю през Ноември

Нейтън Клевърли и Тони Белю ще се бият през Ноември в Ехо Арена, като през следващата седмица ще бъде обявена и датата. Двубоят ще се състои в Полутежка категория.

Това ще бъде втора среща между двамата. Те се биха за първи път през Октомври 2011, като тогава защитаващия своята титла на WBО в Лека тежка категория Нейтън Клевърли, успя да победи по точки.

Клевърли се надява, че нова победа над Белю, ще му отвори широко вратита за атака на световната титла във втора теглова категория.

“ Нямам търпение срещата да стане реалност.“ – каза Клевърли. “ Ще го бия и нокаутирам пред очите на неговите фенове. Белю няма да дочака финалния гонг, ще бъде брутално размазан. Очаквайте да има фойерверки по време на прескоференциите, на кантара и по време на самата среща. Смятам да победя и да стана световен шампион в две теглови категории.“

Белю мечтае за отмъщение през последните три години. И сега пред Ливърпулската звезда се открива невероятен шанс да постигне своята отдавна бленувана цел.

“ Отдавна чакам тази възможност.“ – каза Белю. “ Мечтая да му вкарам своята деснячка и да го трупирам. Неговото лице ще бъде постоянно в моето съзнание, всяка секунда, всяка минута, всеки ден от моя тренировъчен камп. Наистина не мога да обясня, колко много желая да разбия неговата грозна муцуна. Феновете в Ливърпул трябва да очакват наистина велика и емоционална вечер.“

Първата срещаНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *